Βασίλης Καρδάρας και Ηλίας Δόσκορης στο studio του Ραδιοενέργεια 106,4 - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Vasilis Kardaras και ο Hlias Doskorhs βρέθηκαν στο studio του Ραδιοενέργεια 106,4 και τα είπαν με τον Leonidas Lesakis, για την μουσική τους, τις live εμφανίσεις τους, τα καινούργια τραγούδια που ετοιμάζουν, αλλά και πολλά άλλα, που θέλαμε να μάθουμε για αυτά τα δύο νέα παιδιά, που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην μεγάλη τους αγάπη. Την μουσική! Απολαύστε τους και σε εξαιρετικές ερμηνείες σε τραγούδια που μας είπαν live κατά την διάρκεια της συνέντευξης...

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Καρδάρας και Ηλίας Δόσκορης στο studio του Ραδιοενέργεια 106,4 - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator