Μαζί θα τα καταφέρουμε: Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό "Κάν' το ν' ακουστεί" 2018

0Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό "Κάν' το ν' ακουστεί" 2018 με ένα πολύ όμορφο τραγούδι που ετοίμασαν τα παιδιά.

Μπαίνετε στην ακόλουθη σελίδα και επιλέγετε την ενότητα "Τραγούδια". Στη θέση 19 είναι το δικό μας τραγουδάκι, "Φεγγαράκι Λαμπρό".

Για να μπορείτε να ψηφίσετε το τραγούδι πρέπει να ακούσετε τα 2/3 τουλάχιστον. Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει.

Ελάτε μαζί να ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ! ΜΠΟΡΟΥΜΕ ! 

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαζί θα τα καταφέρουμε: Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου λαμβάνει μέρος στο διαγωνισμό "Κάν' το ν' ακουστεί" 2018"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator