Στέλιος Συρμόγλου: «Έπαιρνα 9.500 ευρώ το μήνα. Γιατί είναι κακό;»

0


Απίστευτες σπατάλες και σπαρταριστές ιστορίες βγαίνουν στο φως τώρα που ξεκίνησε το ψάξιμο των «αμαρτωλών» ΜΚΟ.

Το «Έργο Πολιτών» το οποίο δημιουργήθηκε με εντολή του Κώστα Καραμανλή και είχε επιχορηγηθεί με «μόλις» 7,5 εκ. ευρώ, ήταν «κρατικός οργανισμός που ιδρύθηκε από την Βουλή και είχε μεταρρυθμιστικό χαρακτήρα και όχι ΜΚΟ» είπε ο επικεφαλής του Στέλιος Συρμόγλου, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Και συνέχισε, αναφερόμενος στο μισθό του: «Έπαιρνα μικτά 9.500 ευρώ και γιατί αυτό είναι κακό; Καθαρά 5.500 ευρώ. Μιλάμε για το 2005, όχι για το 2014. Κι εσείς κι εγώ, εκείνη τη χρονική περίοδο, είχαμε άλλες οικονομικές δυνατότητες που σήμερα δεν έχουμε. Από αυτά που δημοσιεύτηκαν τίποτα δεν ισχύει».

Αμέσως μετά παραδέχτηκε ότι το «Έργο Πολιτών» είχε πάρει 7,5 εκατ. ευρώ: «Ναι, ήταν μια επιχορήγηση από το υπουργείο Πολιτισμού για να ανταποκριθεί ο οργανισμός στους καταστατικούς του σκοπούς».

Ας σημειωθεί ότι το «Εργο Πολιτών» ήταν ...οργανισμός ή ΜΚΟ με σκοπό να επιβλέπει το έργο των άλλων ΜΚΟ, έργο το οποίο ουδέποτε υλοποιήθηκε.

Έδρα του οργανισμού ήταν πολυτελή και αχανή γραφεία στον Πύργο Αθηνών και οι γνωστές επιχορηγήσεις ανέρχονται στα 7,5 εκατ. ευρώ.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στέλιος Συρμόγλου: «Έπαιρνα 9.500 ευρώ το μήνα. Γιατί είναι κακό;»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator