ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Από τις κηδείες στα μπουζούκια - Η διαδρομή του γαρύφαλλου με πρωταγωνιστές ΙΕΡΕΙΣ!!!

0


Άλλα κόλπα εκτυλίσσονται συχνά πυκνά στα νεκροταφεία της Πάτρας
και της ευρύτερης περιοχής τα οποία μετατρέπονται σε επιχειρήσεις διακίνησης λουλουδιών που προορίζονται για τα νυχτερινά κέντρα της Αχαϊας.

Όπως γράφει το patrastimes, πρωταγωνιστές της... διακίνησης είναι ιερείς και μεσάζοντες οι οποίοι - ιδιαίτερα όταν έχει κακοκαιρία οπότε η τιμή του γαρύφαλλου ανεβαίνει από τα 20 λεπτά στα 50 λεπτά - φροντίζουν να προμηθεύονται γαρύφαλλα από τα κοιμητήρια της περιοχής με τη μέθοδο της "αποψίλωσης" στεφανιών από κηδείες.

Για κάθε πακέτο "μεγέθους σακούλας απορριμμάτων" που παραλαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι, καταβάλουν ποσό δέκα έως δεκαπέντε ευρώ.

Στη συνέχεια, αυτοί με τη σειρά τους προωθούν τα γαρύφαλλα στα κέντρα διασκέδασης με αποτέλεσμα διακινητές, προμηθευτές και ιδιοκτήτες, να μένουν όλοι ευχαριστημένοι αφού τα ποσά που καταβάλλονται είναι μικρότερα από αυτά που θα έδιναν αν πήγαιναν με νόμιμη διαδικασία...

kamikaze.gr
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 26, 2014

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Από τις κηδείες στα μπουζούκια - Η διαδρομή του γαρύφαλλου με πρωταγωνιστές ΙΕΡΕΙΣ!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator