Ντοκουμέντο: Ο Φρουζής μιλάει σε στελέχη της Novartis για τις σχέσεις του με υπουργούς

0Ο δικηγόρος του δηλώνει πως ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis δεν έχει κληθεί ακόμη από τις Αρχές για να ενημερωθεί για την υπόθεση "και να αποδείξει την αθωότητά του"

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο έδωσε στη δημοσιότητα ο Alpha στο οποίο καταγράφεται ο πρώην αντιπρόεδρος της Novartis Kωνσταντίνος Φρουζής, να μιλάει σε στελέχη της εταιρείας.

Το βίντεο κατεγράφη τον Ιούνιο του 2012. Ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρίας και κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης Novartis, εμφανίζεται ενώπιον στελεχών της εταιρίας, τον Ιούνιο του 2012, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ τους αναφέρει ότι έχει στενές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος του αναφέρει πως ο πελάτης του δεν έχει πρόσβαση στη δικογραφία, δεν έχει κληθεί ακόμη από τις Αρχές για να ενημερωθεί για την υπόθεση "και να αποδείξει την αθωότητά του", και ζητά την άμεση κλήση του από τη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Check Point της Γιάννας Παπαδάκου στο βίντεο ο κ. Φρουζής φέρεται να λέει ότι έχει στενές σχέσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς:

Όπως δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Μιχάλης Φαράντος, "εδώ και πέντε, έξι ημέρες, το πανελλήνιο ασχολείται με την υπόθεση Novartis κεντρικό πρόσωπο της οποίας φέρεται να είναι ο κ. Φρουζής. Θα ανέμενε κανείς να έχει κληθεί από τους αρμοδίους προκειμένου να παράσχει τις εξηγήσεις για τις κατηγορίες που του αποδίδονται και βεβαίως να λάβει γνώση της και κατηγορίας. Το γεγονός αυτό τον έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, έχει διασυρθεί στο πανελλήνιο και επιθυμεί να κληθεί το ταχύτερο δυνατόν προκειμένου να αποδείξει την αθωότητα του".


Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ντοκουμέντο: Ο Φρουζής μιλάει σε στελέχη της Novartis για τις σχέσεις του με υπουργούς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator