Ο Μητσοτάκης δε διέγραψε τον Μιχελάκη με καταδίκη για μίζα αλλά τον Αντώναρο με εντολή του Άδωνη που ελέγχεται για μίζα

0Ο Μητσοτάκης δεν διέγραψε τον Μιχελάκη με καταδίκη για μίζα, αλλά διέγραψε μία από τις πιο σοβαρές και ψύχραιμες φωνές στη ΝΔ, τον Αντώναρο με εντολή του Άδωνη που ελέγχεται για μίζα. Συμπέρασμα, με τις μίζες δεν έχει πρόβλημα, με τη σοβαρότητα έχει.

Κ.Βαξεβάνης
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Μητσοτάκης δε διέγραψε τον Μιχελάκη με καταδίκη για μίζα αλλά τον Αντώναρο με εντολή του Άδωνη που ελέγχεται για μίζα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator