ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: Νυχτερινός αγώνας δρόμου «Korinthos X-MAS Night Run» - ΒΙΝΤΕΟ

0


Ο ΑΓΩΝΑΣ "X-MAS NIGHT RUN"

Το αθλητικό σωματείο «TRIATHLON CLUB CORINTH CANAL», «TRI.C.C.C.», σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορίνθου (ΚΕ.Π.Α.Π.) και υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων, διοργανώνει το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, για πρώτη φορά στην Κόρινθο, νυχτερινό αγώνα δρόμου, που μας βάζει στο κλίμα των γιορτών, τον χριστουγεννιάτικο «Korinthos X-MAS Night Run».

Ο αγώνας αυτός προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους, να δουν την πόλη με μία διαφορετική οπτική. Οι κεντρικοί δρόμοι, η παραλιακή ζώνη και οι πεζόδρομοι φοράνε εκτός από τη γιορτινή και την αθλητική τους ενδυμασία και ετοιμάζονται να υποδεχθούν εκατοντάδες δρομείς και όχι μόνο…

Ελάτε μαζί να τρέξουμε και να φωτίσουμε τους δρόμους της Κορίνθου, με θετική ενέργεια και να μεταφέρουμε σε όλους το χαρμόσυνο πνεύμα των Χριστουγέννων! Ζήσε μια μοναδική εμπειρία!

Δήλωσε συμμετοχή και γιόρτασε μαζί μας…..


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ "X-MAS NIGHT RUN"

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

10:00-17:00 :Μέλη της διοργανωτικής ομάδας και εθελοντές του αγώνα θα περιμένουν από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 17:00μ.μ. το απόγευμα να βοηθήσουν τους αθλητές να παραλάβουν τo αντίστοιχo για τον καθένα πακέτo συμμετοχής τους. Η παραλαβή των πακέτων θα γίνεται στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου (Βασίλης Ρώτας), επί της οδού Δαμασκηνού 57.

Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής είναι υποχρεωτική η επίδειξη είτε του αποδεικτικού πληρωμής, είτε του email επιβεβαίωσης, είτε κάποιου εγγράφου ταυτοποίησης (αρκεί και η φωτοτυπία του εγγράφου).
17:30: Τεχνική ενημέρωση αθλητών στον χώρο της εκκίνησης.

Μπροστά στο άγαλμα του Πηγάσου(Φλοίσβος)

18:00:  Εκκίνηση του αγώνα «Korinthos X-MAS Night Run»

(Ταυτόχρονη και για τις δυο αποστάσεις, 2χλμ και 5χλμ)

19:00: Πιθανός τερματισμός τελευταίου αθλητή

Απονομές
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: Νυχτερινός αγώνας δρόμου «Korinthos X-MAS Night Run» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator