1988: Όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης πέταξε το στεφάνι που κατέθεσε στον Άγνωστο Στρατιώτη ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης

0



Είχαμε προειδοποιήσει πως η επίσκεψη Ερντογάν, κατόπιν πρόσκλησης των φιλελέφτ ντιντίδων της ΝΔ και των απογόνων των συμμοριτών, θα είναι βλαπτική για τα εθνικά συμφέροντα, μία προδιαγεγραμμένη αποτυχία. Ο ισλαμοφασίστας νομιμοφανής δικτάτορας του κράτους συμμορία που μόνο ποινικό μητρώο έχει, το απέδειξε πριν έρθει και με τις πρώτες του δηλώσεις περί τουρκικής μειονότητας στην Θράκη.

Τώρα, περιμένουμε τα διεθνιστικά γιουσουφάκια του ΣΥΡΙΖΑ να αρχίσουν πάλι να λένε πως έχει δίκιο το λυσσασμένο σκυλί που προσκαλέσαμε στην αυλή μας. Στην προσευχή, στην επίσκεψη του στην Θράκη, θα έχουμε χειρότερες ταπεινώσεις και προκλήσεις. Την ευθύνη την έχουν αυτοί που τον κάλεσαν. Κι αν νομίζουν πως, ατιμώρητοι, θα προωθήσουν και για την Θράκη την μηδενιστική κι αντεθνική αντζεντα του ΣΥΡΙΖΑ, σφάλλουν σφάλμα μέγα. Είναι υπόλογοι και οι πολιτικές και ποινικές ευθύνες τους απαράγραπτες.

Περί της φωτογραφίας. Ο τότε Δήμαρχος Kωνσταντινούπολης, Mεντρεντίν Nταλάν, σφαγέας του Κυπριακού Ελληνισμού,κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα το 1988, καταθέτει στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Ένας νεαρός φοιτητής της Νομικής το πετά μακριά και συλλαμβάνεται.
Επρόκειτο για την πρώτη εθνική πράξη του Γαρουφαήλ Κρανιδιώτη – Φαήλου, όπως είναι πλέον γνωστός στο πανελλήνιο.

Χθές όλος ο Ελληνισμός σε Ελλάδα, Κύπρο, Κωνσταντινούπολη, Βόρειο Ήπειρο, Ομογένεια θα ήθελε όσο ποτέ, ένας Φαήλος να πετούσε ξανά μακριά το στεφάνι-μίασμα απ το μνημείο που τιμά την Ελευθερία μας.
Αυτή που είναι "απ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά."

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "1988: Όταν ο Φαήλος Κρανιδιώτης πέταξε το στεφάνι που κατέθεσε στον Άγνωστο Στρατιώτη ο Δήμαρχος Κωνσταντινούπολης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator