Τροχονόμοι της τρομοκρατίας

0




Είναι η Ελλάδα αστυνομοκρατούμενη χώρα; Ήταν ποτέ τα τελευταία χρόνια; Έχουμε δει τι συμβαίνει σε άλλες χώρες πιο… δημοκρατικές από τις δικές μας;

Και τελικά όταν η Αστυνομία κάνει τη δουλειά για την οποία υφίσταται εμείς θα λέμε ότι η χώρα αστυνομοκρατείται;

Ακούμε από χθες μια σειρά από αναλύσεις σχετικά με την επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου την οποία οι μπαχαλάκηδες «τίμησαν» όπως αυτοί ξέρουν. Προσβάλλοντας τη μνήμη του.

Τόσο το πρωί, όσο ειδικά το βράδυ, έγιναν εκτεταμένα επεισόδια, μεγάλες καταστροφές δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, συλλήψεις και προσαγωγές που άγνωστο είναι αν θα οδηγήσουν ποτέ στην τιμωρία των ενόχων.

Όποιος, όμως, βρισκόταν στην Αθήνα χθες κι έβλεπε τι συνέβαινε στις συγκεντρώσεις θα είχε καταλάβει γιατί η χώρα έχει πάρει άσχημο δρόμο. Καμιά 1000αριά συνολικά συγκεντρωμένοι, νέοι του Γυμνασίου και Λυκείου οι οποίοι προφανώς πριν από 9 χρόνια που δολοφονήθηκε ο Αλέξης ακόμη κατουρούσαν τα βρακιά τους. Αμφίβολο είναι αν ξέρουν τι έγινε. Εν πάση περιπτώσει, τον τίμησαν με τα δέοντα. Ήξεραν κι αυτοί και όλοι μας ότι θα γίνουν επεισόδια καθώς είδαμε με τα μάτια μας μια δράκα πιτσιρικάδων με κουκούλες και καλυμμένα πρόσωπα να επιδίδεται σε καταστροφές. Να βάζει φωτιά σε κάδους σκουπιδιών, να ρίχνει μολότοφ, να σπάει κάγκελα και μάρμαρα, να διαλύει βιτρίνες και σηματοδότες. Κι όλα αυτά παντελώς ανενόχλητοι. Τα ΜΑΤ σε απόσταση δεκάδων μέτρων και κάτι κακόμοιρα παιδάκια αστυνομικοί απλά να παρακολουθούν από μακριά που πάει η πορεία. Είναι η διαταγή που έχουν πάρει για «αμυντική τακτική».

Προφανώς τις διαταγές τις δίνουν οι στρατηγοί και με τη σειρά της η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, του… επιτυχημένοι κ. Τόσκα που γιόρταζε χθες γι’ αυτό έκανε ο ίδιος δώρο στους μπαχαλάκηδες.

Ήταν φανερό ότι και χθες και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις έπρεπε να γίνουν επεισόδια, κάποιοι ήθελαν να αφήσουν τους κουκουλοφόρους να δράσουν σπάζοντας και τρομοκρατώντας το κέντρο. Τα «δικά μας παιδιά» που είπε και ο κ. Δραγασάκης έπρεπε να εκτονωθούν. Έπρεπε να απαντήσουν στην «ερώτηση που είναι ο Δεκέμβρης του 2008» σύμφωνα με τον πρωθυπουργό μας. Ποια είναι η ερώτηση και ποια η απάντηση αγνοούμε αλλά για να το λέει ολόκληρος πρωθυπουργός…

Ήταν αστυνομοκρατούμενη χθες η Αθήνα που ξανακάηκε; Άλλο να βάζει 3.000 αστυνομικούς να παρακολουθούν τους… Ηρώδηδες, κι άλλο να τους αφήνεις να τους πλακώνουν στο ξύλο. Προσέξτε, όχι τους μαθητές που διαδήλωναν και καλώς, αλλά τους μπαχαλάκηδες που ήταν μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας η οποία είχε δεμένα τα χέρια της.

Πώς αντιμετωπίζει η κυβέρνηση όλο αυτό; Στη λογική «έλα μωρέ, δεν έγινε και τίποτε. Ξεχαρμάνιασαν τα παιδάκια…». Προφανώς, όταν μια ζωή έχεις μάθει ότι η ανομία είναι… νόμιμη στον αριστερό παράδεισο, να έχεις και τέτοια αντιμετώπιση.

Θα τα έκαναν όλα αυτά άραγε σήμερα και αύριο με τον Ερντογάν στην Αθήνα; Ή θα τους πλάκωναν στο ξύλο μαζί Έλληνες και Τούρκοι πράκτορες και θα τους έδερναν μέχρι τα Τέμπη;

Εντάξει, τα παιδιά ξεχαρμάνιασαν, έρχεται και Σαββατοκύριακο για να το ξανακάνουν. Με την εικόνα της χώρας βρε παιδιά θα ασχοληθεί κανείς; Με την κατάλυση της Δημοκρατίας θα ασχοληθεί κανείς; Με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κανόνες, το μπάχαλο κυριαρχεί και το χάος επεκτείνεται θα ασχοληθεί κανείς;

Και με το γεγονός ότι αν τολμήσει να μιλήσει κανείς για τάξη, ασφάλεια, ηρεμία, νόμους, θα χαρακτηριστεί ακροδεξιός θα ασχοληθεί κανείς;

«Αφήστε τα παιδιά να κάνουν ό,τι θέλουν. Είναι δικά μας». Αυτά είπε ο πρώην κομμουνιστής Γιάννης Δραγασάκης ο οποίος μπροστά στους δανειστές είναι με χρόνια υποτακτική οσφυοκαμψία. Μπροστά στους μπάχαλους είναι τροχονόμος.

Αυτό είναι η κυβέρνηση Τσίπρα. Ένας τροχονόμος της τρομοκρατίας και τίποτε άλλο. Γιατί; Μα γιατί είναι το αριστερό, επαναστατικό τους άλλοθι. Έτσι δικαιολογούν τα εγκλήματα που έχουν κάνει σε όλους τους τομείς. Κι έτσι κοιμούνται ήσυχοι τα βράδια.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τροχονόμοι της τρομοκρατίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator