Σύμβουλος του Βενιζέλου ανέλαβε καθήκοντα συνεργάτη του Μητσοτάκη - Δείτε ποιος είναι

0




Οι άνθρωποι που θέλουν να κάνουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη... πρωθυπουργό.

Δύο, μάλιστα, έχουν περάσει από το ΠΑΣΟΚ. Ο Θοδωρής Πελαγίδης ήταν σύμβουλος του Βαγγέλη Βενιζέλου και είναι ανώτερος εταίρος του Ινστιτούτου Brookings της Ουάσινγκτον και καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Από τον χώρο της Κεντρο­αριστεράς προέρχεται ο Πάνος Τσακλόγλου, ο οποίος ήταν μέλος του Συμβουλίου Εμπειρο­γνωμόνων το 2002-2004. Ο κ. Τσακλόγλου είναι καθηγητής στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης, κοντά στον αρχηγό της ΝΔ είναι ο Τάκης Αράπογλου, πρώην διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή. Όπως και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος Θανάσης Σαββάκης, ο αναπληρωτής καθηγητής Οικονομικών του Cardiff Μιχάλης Αρ­γυρού, ο οικονομολόγος Σωτήρης Χήνος, ανώτερο στέλεχος με πολυετή εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων και των επενδύσεων, και από τον χώρο της αγοράς ο Ευθύμης Βιδάλης.

Αλλά και ο πολύτιμος διευθυντής της… ορχή­στρας στην επικοινωνία, με πολλές περγαμηνές, Θωμάς Βαρβιτσιώτης, της εταιρείας V+O Communication.

ΠΑΡΟΝ
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σύμβουλος του Βενιζέλου ανέλαβε καθήκοντα συνεργάτη του Μητσοτάκη - Δείτε ποιος είναι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator