Κάθε πόλη και καρναβάλι - Κακές αντιγραφές και κακόγουστες φιέστες

0


Λήξη για φέτος της καρναβαλο-μανίας!

Κάθε πόλη και καρναβάλι!

Γίναμε ένα απέραντο Καρναβάλι !

Ξενέρωτα, ξενόφερτα, βιομηχανοποιημένα, πανάκριβα κιτς!

Κακές αντιγραφές και κακόγουστες φιέστες!

Αναγνωρίζεις την αγωνιώδη προσπάθεια των τοπικών αρχόντων, εν προκειμένω των Δημάρχων, για .........«εξωστρέφεια», τρομάρα μας!

Αλλά !!!

Πόσα πεταμένα χρήματα σε μια φτωχευμένη χώρα έτσι στο «γάμο του καραγκιόζη», για μια δίωρη τέρψη!

Αναρωτιέται κανείς περισσεύουν αυτοί οι πόροι και πρέπει να εγκρίνονται τέτοιες εκδηλώσεις και ποιος εγκρίνει τελικά αυτές τις δημόσιες δαπάνες! Μήπως στραβά αρμενίζουμε;

Οι παραδοσιακές αυθεντικές Αποκριάτικες εκδηλώσειςπου πρέπει να εξακολουθούν να γίνονται, εκτοπίστηκαν και υποκαταστάθηκαν από τις λαμπερές ψεύτικες απομιμήσεις και γέμισε ο τόπος «Καρναβάλια» παντός τύπου!

Ένας οικονομικός απολογισμός καταδεικνύει την σπατάλη των ημερών.

Πόσες απαραίτητες ανάγκες θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπισθεί με αυτά τα χρήματα!

Και μετά μόλις λήξουν τα νταβαντούρια, ακούς τους ανευθυνουπεύθυνους προγραμματιστές « …..και από τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο καρναβάλι του χρόνου»……….. και τρελαίνεσαι !!!

Τελικά αυτός ο τόπος δεν σώζεται με τίποτα!

Γ. Πουλοκέφαλος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κάθε πόλη και καρναβάλι - Κακές αντιγραφές και κακόγουστες φιέστες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator