Μόλις τους ζορίσεις σου πετάνε ένα "είσαι φασίστας" και το βάζουν στα πόδια - Αποχώρησε εκνευρισμένη η Καρακώστα - ΒΙΝΤΕΟ

0Αποχώρησε εκνευρισμένη η Καρακώστα από το πάνελ αφού ξεκίνησε να ειρωνεύεται "τι λέει ο άνθρωπος... δεν ξέρεις τι σου γίνεται" την κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ... μόλις ο συνομιλητής της απάντησε με το ίδιο στυλ ("εσύ το μόνο που ξέρεις είναι να μετράς τα ακίνητα και την περιουσία"), ήρθε η ατάκα "είσαι λίγος ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! Αποχωρώ"

Απόλαυστε...

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μόλις τους ζορίσεις σου πετάνε ένα "είσαι φασίστας" και το βάζουν στα πόδια - Αποχώρησε εκνευρισμένη η Καρακώστα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator