ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Βεστιάριο Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων

0



Σημείο αναφοράς για τους καρναβαλιστές της πόλης και της ευρύτερης περιοχής αποτελεί το Βεστιάριο του Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων με μεγάλη ποικιλία αποκριάτικων στολών και αξεσουάρ για μικρούς και μεγάλους.

Οι στολές διατίθενται προς ενοικίαση στην τιμή των 10,00 €.

Το Βεστιάριο λειτουργεί καθημερινά από τις 12:00 μ. έως τις 5:00 το απόγευμα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου (0,5 χλμ Ε.Ο. Ισθμού Λουτρακίου). Πληροφορίες στα τηλέφωνα 694 854 5827, 27440 21124

Σημείωση: Στους καρναβαλιστές των groups του Λουτρακιώτικου Καρναβαλιού οι στολές διατίθενται δωρεάν.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Βεστιάριο Δήμου Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγ. Θεοδώρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator