ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 3η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

03η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
Υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων
Κυριακή, 4 Μαρτίου 2018
Συνέχεια στις Αθλητικές Διοργανώσεις που λαμβάνουν χωρά στον Δήμο μας, δίνεται αυτήν την εβδομάδα με έναν ακόμα αγώνα στην κατηγορία του Μηχανοκινήτου Αθλητισμού. 
Μετά τη μεγάλη επιτυχία των Δεξιοτεχνιών που διεξάγονται στο Λουτράκι τα τελευταία δυο χρόνια, η START LINE διοργανώνει και φέτος αγώνα Δεξιοτεχνίας την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο χώρο του Δημοτικού Parking έναντι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου με ώρα έναρξης 11.00 π.μ. Ο αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.
Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως ακολούθως:
·        Λήξη Εγγραφών: Τετάρτη 28/02
·        Διοικητικός-Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 04/03 και ώρα 09.00π.μ. - 10.30π.μ.
·        Έναρξη Αγώνα: Κυριακή 04/03 και ώρα 11.00π.μ.
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν τιμητικά μετάλλια. Υπενθυμίζουμε ότι για συμμετοχή σε αγώνα Δεξιοτεχνίας δεν απαιτείται έκδοση Δελτίου Αθλητή. Μέγιστος αριθμός συμμετοχών που θα γίνουν δεκτές είναι 50 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 210 9812341 και 6977 660 565.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 28, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 3η ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator