Εκδήλωση του Corinthian Wine Club στο Λουτράκι

0


Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει …ωραιότερο! Και το 2017 ήταν μια καλή χρονιά για το Corinthian Wine Club, γεμάτη από εκδηλώσεις, εκδρομές σε οινοποιεία, γευστικές δοκιμές, οινογευσίες και πολλά άλλα δρώμενα. Ήταν, λοιπόν, επόμενο η ευλογημένη αυτή χρονιά να κλείσει με… θόρυβο, με μία εκδήλωση που έκλεψε τις εντυπώσεις και δημιούργησε προσδοκίες πως κάτι ακόμα καλύτερο και μεγαλύτερο θα έρθει το 2018.

Στις 28 Δεκεμβρίου περισσότεροι από 140 φίλοι και μέλη του Corinthian Wine Club βρεθήκαμε στο ζεστό και φιλόξενο χώρο του «Paladar» στο Λουτράκι και περάσαμε μια μεθυστική βραδιά, με δημιουργίες του κορυφαίου σεφ Φίλιππου Φιλίππου και του ανερχόμενου ζαχαρο-ποιητή Γιώργου Τσελώνη από το «Γλυκύν Βραστόν». Δοκιμάσαμε για μία ακόμα φορά υψηλής ποιότητας κρασιά, από διαφορετικές γωνιές της ελληνικής γης και διαπιστώσαμε ότι η πατρίδα μας παραμένει ένας ευλογημένος τόπος, που επιβεβαιώνει τον Ελύτη όταν σημείωνε πως «αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι. Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις...». Ένας τόπος ευφάνταστων και δημιουργικών ανθρώπων που έχουν γεμίσει κάθε γωνιά με μικρές και μεγάλες οινοποιητικές μονάδες, που είναι σίγουρο ότι θα κυριαρχήσουν στον κόσμο των οινόφιλων τα επόμενα χρόνια.

Αγαπημένοι φίλοι και φίλες χάρη -και εξ αιτίας- της δικής σας μεγάλης παρουσίας μας υποχρεώνετε να βάλουμε πλέον ψηλά τον πήχη για το 2018. Αλλά δεν φοβόμαστε γνωρίζοντας πως τα παλιά μέλη τουCorinthian Wine Club μένετε σταθερά μαζί μας και πως καινούργια μέλη θα μας ενισχύσετε με την παρουσία σας, την θετική σας αύρα, τις ιδέες σας και την ορμή σας.

Πάμε για νέα οινικά ταξίδια το 2018! Τα καλύτερα έρχονται! Μείνετε συντονισμένοι!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.grΔημοσίευση: Ιανουαρίου 05, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκδήλωση του Corinthian Wine Club στο Λουτράκι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator