Βάναυση πρόκληση καρεκλοκένταυρων

0Οι φανατικοί «ευρωπαϊστές» δεν το κάνουν, συνήθως, από ιδεολογία. Στις ευρωπαϊκές υποθέσεις και στην προάσπιση των... ιδεωδών της Ε.Ε. πρώτη και τελευταία μιλάει η τσέπη. Η καρδιά πού και πού κάτι πάει να ψελλίσει, αλλά ο εκκωφαντικός ήχος των συμφερόντων, που φοράνε φερετζέ τον «ανθρωπισμό» και τη δυτική «κουλτούρα», δεν αφήνει να ακουστεί τίποτε άλλο.

Απόδειξη των ανωτέρω είναι ο χυδαίος κυνισμός των καρεκλοκένταυρων, των αδίστακτων χαρτογιακάδων της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που αποφάσισαν να αυξήσουν τους μισθούς τους - και, μάλιστα, αναδρομικά!

Με αστεία επιχειρήματα και δαιδαλώδεις υπολογισμούς, αυτοί οι στυγνοί φορομπήχτες και εθνοδιαλυτές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να τσεπώσουν αναδρομικές αυξήσεις στους μισθούς τους όλα τα γρανάζια της παρακμιακής μηχανής της ευρωπαϊκής Βαβέλ. Ευρωβουλευτές, υπάλληλοι, επίτροποι και λοιπά στελέχη θα δουν λίγο πριν από τη γιορτή των Χριστουγέννων (που προσπαθούν συστηματικά να καταργήσουν) φουσκωμένους τους λογαριασμούς της μισθοδοσίας τους. Φυσικά, τη μερίδα του λέοντος στο τσιμπούσι θα λάβουν ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, ο γραφικός πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, οι επίτροποι και οι ευρωβουλευτές.

Την ίδια στιγμή που αυτοί οι απάνθρωποι γραφειοκράτες παντελονιάζουν τα επιπλέον χρήματα από το υστέρημα των φορολογουμένων της Ε.Ε., αποφασίζουν τη διασπορά της εξαθλίωσης σ' όλα τα πλάτη και τα μήκη της γηραιάς ηπείρου, προωθούν το δουλεμπόριο της «ελαστικής απασχόλησης», τους μισθούς-φιλοδωρήματα των 300 ευρώ και επιτίθενται εναντίον του λαού μας, λέγοντας ότι «οι Ελληνες ζούσαν και ζουν πάνω από τις δυνατότητές τους».

Οι αρχιτέκτονες της διάλυσης του κράτους και της κοινωνίας μας δεν έχουν περιοριστεί μόνο στο πλιάτσικο σε βάρος μας, αλλά πτωχοποιούν πληθυσμούς και στις (θεωρητικά) ακμάζουσες χώρες, όπως η Γερμανία. Στο «οικονομικό θαύμα» της Γερμανίας πρέπει να συνυπολογιστούν και 860.000 άστεγοι.

Σύμφωνα με έρευνα της Ομοσπονδιακής Ομάδας Εργασίας για τη Βοήθεια προς τους Αστέγους, ο αριθμός των αστέγων στη Γερμανία έχει αυξηθεί κατά 150% από το 2014!

Και η επιβράβευση της διάλυσης των εθνών είναι οι αυξήσεις στους μισθούς των κηφήνων...

"Δημοκρατία"
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 06, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βάναυση πρόκληση καρεκλοκένταυρων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator