ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Θα είμαι ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ σε όποιον χρειαστεί την βοήθεια μου"

0


Αποτελεί ιδιαίτερη προσωπική τιμή η εκλογή μου στο Εμπορικό Επιμελητήριο και θέλω να εκφράσω ολόψυχα τις ευχαριστίες μου σε όλους όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Το αίσθημα ευθύνης γίνεται ακόμα μεγαλύτερο μετά την τοποθέτηση μου σε καίρια θέση στο Δ.Σ., υπό την προεδρεία του κ.Πιτσάκη τον οποίο εμπιστεύομαι αμέριστα, τόσο εγώ όσο και η πλειοψηφία των συναδέλφων.

Ξεκινάμε λοιπόν μαζί για μια νέα αρχή. 

Ξεκινάμε Δυναμικά, για την ιδανική επανεκκίνηση του Κορινθιακού επιχειρείν, με μια καινούργια ομάδα που απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, με όραμα και όρεξη για δουλειά. Ξεκινάμε με γνώμονα τις καθημερινές, μικρές και μεγάλες ανάγκες των συναδέλφων Κορινθίων,οι οποίοι έχουν τόσο ταλαιπωρηθεί από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση και την αναλγησία όλων των αρμοδίων φορέων.

Η πορεία μας στο χρόνο θα δείξει και εσείς θα αξιολογήσετε το έργο που θα επιτελέσουμε καθώς και το ισοζύγιο μεταξύ θετικών και αρνητικών. Μεταξύ λόγων και έργων. Υπάρχει όμως ένα πράγμα για το οποίο μπορώ με σιγουριά από τώρα να δεσμευθώ και να σας εγγυηθώ. Θα είμαι ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ σε όποιον χρειαστεί την βοήθεια μου, την οποία θα παρέχω πάντα με ειλικρίνεια και ευθύτητα, με όρεξη και χαρά. Πάντα από καρδιάς και πάντα με ανιδιοτέλεια !

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι !
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 05, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΤΖΙΟΣ: "Θα είμαι ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ σε όποιον χρειαστεί την βοήθεια μου""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator