Πνευματικός κατά Τατούλη: "Μας κουνάνε το δάκτυλο οι ανίκανοι" - ΒΙΝΤΕΟ

0Την πρώτη συνέντευξη τύπου του 2018 παραχώρησε χθες το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Ο κ. Αλέξανδρος Πνευματικός ενημέρωσε για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα διαχείρισης απορριμμάτων.

Ο κ. Δήμαρχος επανέλαβε την θέση του πως 7 χρόνια που είχε την αρμοδιότητα η Περιφέρεια
και 4,5 χρόνια που έχει τελειώσει ο διαγωνισμός και δεν έχει συμβασιοποιηθεί ακόμα αφού οι προσφυγές δεν έχουν εκδικαστεί ακόμα από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Επιβεβαίωσε πως ο Δήμος Κορινθίων προχώρα στον δικό του σχεδιασμό και ενημέρωσε για τις διαδικασίες που ακολουθούνται από τον διαγωνισμό.

Τέλος έθεσε και κάποια ερωτήματα προς την περιφέρεια Πελοποννήσου τονίζοντας πως θα επανέλθει κατά τη διάρκεια του 2018.

Δείτε το βίντεο του korinthosnews.gr

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πνευματικός κατά Τατούλη: "Μας κουνάνε το δάκτυλο οι ανίκανοι" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator