Μουρίκης σε Πιτσάκη: "Προσέγγισες μέλη του συνδυασμού μου, αντί για εμένα τον ίδιο" - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σε υψηλούς τόνους έγινε η πρώτη συνεδρίαση του νέου διοικητικού συμβουλίου του Επιμελητηρίου που είχε ως στόχο την εκλογή της διοικούσας Επιτροπής. Ο Σωτήρης Μουρίκης στην τοποθέτησή του πριν από την ψηφοφορία σημείωσε ότι αν και ο νέος πρόεδρος κάλεσε σε συνεργασία τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου που προέρχονται από τους άλλους συνδυασμούς, στην πραγματικότητα δεν έκανε καμία κίνηση προκειμένου να προωθήσει αυτή την συνεργασία. 

Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι προσέγγισε μέλη του συνδυασμού του, αντί για τον ίδιο, και ζήτησε πλεον η επικοινωνία να γίνεται απ ευθείας μαζί του ώστε να μην θεωρηθεί ως απόπειρα να διασπάσει την παράταξή του.

Ο νέος πρόεδρος απαντώντας στις αιτιάσεις που δέχτηκε είπε πως έκανε επαφές με συγκεκριμένους συμβούλους της παράταξης Μουρίκη αλλά και με τον ίδιο τον επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Επιχειρηματικής προόδου, χωρίς να απαντήσει ο κ. Μουρίκης.

Αμέσως μετά ακολούθησε η ψηφοφορία, η οποία, πάντως, έγινε για τυπικούς λόγους, καθώς τέθηκαν έξι υποψηφιότητες, μία για κάθε θέση. Στην θέση του πρώτου αντιπροέδρου εξελέγη ο Σωτήρης Σπηλιωτακάρας, στην θέση του δεύτερου Αντιπροέδρου ο Σωτήρης Κουκουλάκης, γενικός γραμματέας εξελέγη η Ελένη Κωνσταντίνου, οικονομικός επόπτης η Χριστίνα Οικονόμου, Υπεύθυνος του Κέντρου Συμβουλευτικής Υποστήριξης επιχειρήσεων ο Δημήτρης Μπίτζιος και υπεύθυνος ΓΕΜΗ ο Ευθυμιος Τάρης.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μουρίκης σε Πιτσάκη: "Προσέγγισες μέλη του συνδυασμού μου, αντί για εμένα τον ίδιο" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator