Παιδική Θεατρική παράσταση: Ο πόλεμος της χαμένης παντόφλας - Ευγένιος Τριβιζάς

0
Μία παιδική θεατρική παράσταση, βασισμένη στο γνωστό παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, σε διασκευή Νίκης Δουλγεράκη και σκηνοθεσία Άρη Σταύρου από το τμήμα θεάτρου νηπίων του Συλλόγου Πολιτισμού Σαν Παραμύθι

Στη Χώρα του Σβουριστάν, όπου όλοι οι υπήκοοι είναι σβούρες, ο βασιλιάς Σβουριμάρ ο Τρίτος χάνει ένα πρωί τη δεξιά του παντόφλα και κάνει τον κόσμο άνω κάτω για να τη βρει. Θα τα καταφέρει; Ποιο ύπουλο παιχνίδι παίζει ο Τζουμ Ατζουμ Ταρατατζούμ και του προτείνει να κηρύξει πόλεμο; Τι ρόλο θα παίξει στον πόλεμο ο σαλπιγκτής με τη σουβλερή μύτη και τα μεγάλα αυτιά;

ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ KIATO '17 – '18

Δημοτικό θέατρο Κιάτου | Κυριακή 7/1 | Ώρα: 11 πμ

Γενική είσοδος: 7 € | Παιδιά-άνεργοι-ΑΜΕΑ: 5 €
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 04, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παιδική Θεατρική παράσταση: Ο πόλεμος της χαμένης παντόφλας - Ευγένιος Τριβιζάς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator