ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΑ ΝΤΑΛΟΝ !!!

0Και βγήκε παιδιά προχθές ο Τατουλης (που δεν έχει ιδέα περί μουσικής από τα οικονομικά των Νοσοκομειων) για να απαντήσει στον Αν. Υπουργό Υγείας Π. Πολακη και να τον κριτικάρει ότι το 2017 οι προϋπολογισμοί των νοσοκομείων δεν εκτελέστηκαν στο σύνολο τους με αποτέλεσμα στα νοσοκομεία σήμερα να υπάρχουν πολλά προβλήματα.

Καλύτερα λοιπόν κε Τατουλη εάν δεν έχετε κάτι να πειτε μη μιλάτε και εκτίθεστε.

Λοιπόν για να μαθαινετε: το Νοσοκομείο Καλαμάτας για παράδειγμα (και αυτό συμβαίνει λίγο πολύ και με τα υπόλοιπα νοσοκομεία) εκτέλεσε το π/υ του 2017 σε ποσοστό 98.5%, εξοφλεί τις υποχρεώσεις του προηγούμενου μηνός και έχει στο ταμείο του και διαθέσιμα 3.500.000€.

Συνεπώς κάντε καμιά άλλη δουλειά που ξέρετε να κάνετε καλύτερα.....

Και αφήστε τη ρήξη με όλο το πολιτικό σύστημα για αργότερα........

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΑΛΑ ΝΤΑΛΟΝ !!! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator