Απάντηση Πνευματικού: "Πίσω από την επιστολή των συμβούλων κρύβεται ο Τατούλης" - ΒΙΝΤΕΟ

0Φουλ επίθεση από Πνευματικό κατά του Πέτρου Τατουλη για την αποστολή που υπογράφεται από τους Περιφερειακούς συμβούλους του Νομού.

Κατήγγειλε ότι πίσω από την επιστολή των συμβούλων κρύβεται ο Τατουλης αφού όπως είπε χαρακτηριστικά συνεχώς οι προσυπογραφοντες του δίνουν συγχαρητηρια για το πλούσιο έργο που έχει επιτελέσει.

Για το φράγμα του Ασωπού είπε πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας ευθύνονται για το πάγωμα του έργου αφού έχουν παραλάβει μη γενομενο έργο με αποτέλεσμα να έχει πληρωθεί η εταιρία για έργο που δεν εκανε. Μάλιστα ειπε πως ο ίδιος θα είχε στείλει στον εισαγγελέα τους υπαλλήλους και κάλεσε τους συμβούλους να υπογράψουν μηνυτήρια αναφορά για να δείξουν ότι θέλουν διαφάνεια.

Για τα έργα που εκτελούνται είπε ότι είναι ανύπαρκτη η Περιφέρεια στο Δήμο Κορινθίων και πως ο Πέτρος Τατουλης υπόσχεται ανέξοδα όμως δεν προσφέρει στην περιοχή. Αυτό το γνωρίζουν οι πολίτες γι’αυτό έχει καταρευσει δημοσκοπικα ενώ ο ίδιος φαίνεται ότι θα επανεκλεγει. Μάλιστα το γνωρίζουν και στη Νέα Δημοκρατία γι’αυτό δε θα συνταχθούν μαζί του.

Όσον αφορά τις κοινωνικές δομές αρνούνται όλοι οι δήμοι της Κορινθίας να συμμετάσχουν στο έργο της Περιφέρειας γιατί δε θέλουν οι δομές να λειτουργούν μόνο στις πρωτεύουσες των νόμων.

Για τη φωτιά στη χωματερή ειπε πως ακόμα και ο ίδιος διακινδυνεψε για να σβηστεί και πως είναι απορίας άξιο πως έπιασε φωτιά με χιόνι και βροχή κάτι που συμφέρει την προώθηση της σύμβασης με την ΤΕΡΝΑ.Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Απάντηση Πνευματικού: "Πίσω από την επιστολή των συμβούλων κρύβεται ο Τατούλης" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator