Τολμάς Πάνο να ρίξεις την κυβέρνηση;

0




Κρατείστε αυτά που είπε ο Πάνος Καμμένος. Δεν δέχεται καμιά ονομασία που θα περιέχει το όνομα Μακεδονία. Ούτε νέα, ούτε άνω, ούτε κάτω, ούτε πέρα, ούτε δώθε.

Προφανώς ο υπουργός έφαγε τέτοιο κράξιμο για τις κωλοτούμπες που ετοιμαζόταν να κάνει και φοβήθηκε το… πατριωτικό ξύλο που θα έτρωγε που ξαναήρθε στα λογικά του.

Αυτή τη φορά έβαλε κόκκινη γραμμή να μην υπάρχει καμιά λέξη Μακεδονία. Επομένως τρία είναι τα τινά:

Ή θα κάνει μεγαλοπρεπή κωλοτούμπα ξανά και θα γελάνε και τα τσιμέντα.

Είτε δεν θα υπάρξει συμφωνία, αν οι Σκοπιανοί δεν αποδεχθούν να μην υπάρχει πουθενά η λέξη Μακεδονία (κάτι πολύ πιθανό), είτε θα αλλάξουν οι Σκοπιανοί τα πάντα στο Σύνταγμά τους, θα πάψουν να λέγονται όπως λέγονται, θα αποδεχθούν τον όρο Βαρντάρσκα, δηλαδή θα λέγονται Βαρνταρσκανοί, η γλώσσα τους Βαρνταρσκανά κ.λπ. και όλα θα μπουν στη θέση τους, ενώ ο Τσίπρας θα καταγράψει μια μεγάλη νίκη.

Βεβαίως, υπάρχει κι ένα τέταρτο σενάριο, ίσως το πιο πιθανό. Υπάρχει το δεδομένο ότι και ο Σκοπιανός αντιπρόεδρος μόλις χθες δήλωσε ότι θα αποδεχθεί οποιοδήποτε παράγωγο της λέξης Μακεδονία, επομένως δεν κάνουν πίσω σ’ αυτό. Και με το άλλο δεδομένο ότι η ελληνική κυβέρνηση χε…ε για το όνομα και για τα εθνικά, θα κατατεθεί μια πρόταση τύπου Νέα ή Άνω Μακεδονία.

Και τότε ο μεγάλος πατριώτης Πάνος Καμμένος θα… αντιδράσει και θα ζητήσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, γιατί δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, αν κι εμπιστεύεται τον Κοτζιά. Και στο συμβούλιο δηλαδή τι πιστεύει ότι θα γίνει; Θα τολμήσει κάποιος αρχηγός να συναινέσει σε μια ονομασία που θα διαφωνεί το 90% των Ελλήνων; Δεν θα βρει ούτε την ψήφο του στις εκλογές.

Τι κάνει λοιπόν ο Καμμένος; Ρίχνει το μπαλάκι στο συμβούλιο για να κερδίσει ο ίδιος χρόνο, να δει πώς θα πάνε οι διαπραγματεύσεις και να έχει και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο.

Η πιο έντιμη στάση, όμως, η πιο πατριωτική και η πιο αντρίκεια θα ήταν να ρίξει την κυβέρνηση αν προταθεί μια συμφωνία που δεν είναι καλή για την Ελλάδα. Αλλά, δεν έχει τα κότσια, το πολιτικό σθένος να το κάνει.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2018

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τολμάς Πάνο να ρίξεις την κυβέρνηση;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator