ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ: Με τη σφραγίδα του Πνευματικού ολοκληρώνεται η μεταμόρφωση της πόλης

0Ανοίγουν σήμερα οι Προσφορές του Διαγωνισμού για την ανάπλαση της πλατείας ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ – Περιβολάκια.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κορινθίων: 15 μεγάλες εταιρίες συμμετέχουν στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό.

Ο κ. Πνευματικός μας ενημέρωσε επίσης για Μικρά η Μεγάλα έργα– όπως είπε – που έχουν δρομολογηθεί υπενθυμίζοντας για μια ακόμα φορά ότι στο δήμο Κορινθίων γίνεται πολύ δουλειά, όχι μόνο στο κέντρο αλλά και στην περιφέρεια.

H ανάπλαση της μεγάλης πλατείας της Κορίνθου έχει περάσει απο 40 κύματα και πολλοί πιστεύουν ότι με την ολοκλήρωση της, η πόλη θα ολοκληρώσει την νέα εικόνα της και θα είναι πλέον μία σύγχρονη και όμορφη πόλη.

Η πλατεία όπως φαίνεται και στις μακέτες θα είναι όμορφη ανεξάρτητα απο επιμέρους παρατηρήσεις που μπορεί να έχει κάποιος στην αισθητική της και σίγουρα θα ανανεώσει το προφίλ του δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού, ο οποίος έβαλε την σφραγίδα του στην ολική μεταμόρφωση της πόλης της Κορίνθου.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΗ: Με τη σφραγίδα του Πνευματικού ολοκληρώνεται η μεταμόρφωση της πόλης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator