"ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ"

0Δελτίο τύπου-απάντηση σε αυτή τη δημοσίευσή μας λάβαμε από τον κο Βασίλη Πανταζή.
Αν και διαφωνούμε με την στάση του και τα περί "φίλων του Πνευματικού" και τα περί "εξαρτήσεως", εν τούτοις του αναγνωρίζουμε την καλή αίσθηση του χιούμορ αλλά και το αδιαμφισβήτητο ήθος του! Το ότι έχουμε διαφορετική άποψη, δεν σημαίνει οτι δεν μας είναι συμπαθής!

Πράγματι η φωτογραφία είναι μοντάζ και προιόν σάτιρας όπως άλλωστε τονίζεται στο τέλος της ανάρτησης.

Δείτε το:

"Λόγω της σύγχυσης που δημιουργήθηκε σε φίλους και φίλες μετά την δημοσίευση φωτογραφίας (παρατίθεται πιο κάτω) από σάιτ του Κιάτου (parakato.g), γνωστού για την εξάρτηση του από τον δήμαρχο Κορινθίων, υποχρεούμαι να δηλώσω ότι:

Η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ.

Την εντάσσω καλοπροαίρετα στην προσπάθεια δημιουργίας σάτιρας και όχι σε απέλπιδα προσπάθεια τόνωσης του προφίλ του δημάρχου Κορινθίων το οποίο έχει πληγεί και από τις αλλοπρόσαλλες πρακτικές και πολιτικές του.

Ίσως είναι βέβαια συνέχεια προσπαθειών, όπως αυτές που έγιναν παλαιότερα (δηλ. ψευδείς καταγγελίες, αναφορές στην πολεοδομία, διακοπή εργασιών σε οικοδομές κλπ) οι οποίες συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, σε μια προσπάθεια να με αναγκάσουν να διακόψω την ενασχόληση μου με τα τοπικά πράγματα.

Τους ενημερώνω ότι είναι τουλάχιστον αστείοι αν νομίζουν ότι μπορούν να με κάμψουν.

Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει ως γνώμονα, με οδηγό κυρίως τον αυτοσεβασμό, την διάθεση προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, η οποία δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως από πολιτικές τις οποίες εφαρμόζει η σημερινή δημοτική αρχή.

Και μόνο λοιπόν τα προαναφερόμενα, αρκούν για να με τοποθετούν παγίως κάθετα αντίθετο στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πνευματικού, τον οποίο θεωρώ υπεύθυνο μεταξύ άλλων για την οπισθοδρόμηση του Δήμου Κορινθίων και την δημιουργία μίας άσχημης καφεδούπολης ανέργων παιδιών.

Ομοίως θεωρώ συνυπεύθυνους τους άμεσους συνεργάτες του οι οποίοι δηλώνουν τώρα ή θα δηλώσουν στο μέλλον την αντίθεση τους με το πρόσωπο του.

Η ξεκάθαρη στάση μου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα γίνει γνωστή έγκαιρα στους συνδημότες μου, με σκοπό την αποφυγή των ηθελημένων ή όχι παρεξηγήσεων.

Σίγουρα πάντως αυτή η θέση, δεν θα έχει σχέση με όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα.

Παραθέτω και τις φωτογραφίες , την πραγματική όταν συμφωνήθηκε η συνεργασία για τις εκλογές του 2014 του συνδυασμού μου με τον συνδυασμό του κυρίου Νανόπουλου και το αποτέλεσμα του μοντάζ.

Βασίλης Πανταζής
Πολ. Μηχκός
Δημ. Σύμβουλος"
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator