ΚΙΑΤΟ: Η "ΜΗΚΩΝΗ" φιλοξένησε την "ΑΝΕΜΗ"

0



Η ΜΗΚΩΝΗ , δεν είναι μόνο ένα Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, είναι ένας ζωντανός οργανισμός που πάλλεται.

Αναδεικνύει χρόνια τώρα τη δουλειά ανθρώπων που καταγίνονται με όλες τις μορφές πολιτισμού και τα αποτελέσματα , είναι αδιαμφισβήτητα, ορατά και συμβάλουν στην πολιτιστική αναβάθμιση του Κιάτου και της Κορινθίας.
Μιλάμε για μια πρωτοπορία που στέκεται πάνω σε σκληρή δουλειά και αφοσίωση.
Είναι η δεύτερη φορά που η «ΑΝΕΜΗ» , βρέθηκε στο φιλόξενο Κιάτο , για να παρουσιάσει έργο της , φιλοξενούμενη της ΜΗΚΩΝΗΣ.
Σημασία έχει ποιος σε προσκαλεί και ποιος σου ζητά να ξεδιπλώσεις την καρδιά σου επί σκηνής .
Το ότι βρεθήκαμε προσκεκλημένοι της "ΜΗΚΩΝΗΣ", εμπρός στο κοινό του Κιάτου, αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή .
Η συμμετοχή μας , παίρνει ιδιαίτερη αξία, από αυτήν, την ΑΞΙΑ, του διοργανωτή! Της ΜΗΚΩΝΗΣ!
Καλοί φίλοι, ευχαριστούμε πολύ και πάντα επιτυχίες στο έργο σας!



H "ΑΝΕΜΗ" βρέθηκε στις 12 του Νοέμβρη στο Δημοτικό Θέατρο του Κιάτου, προσκεκλημένη στον Θεατρικό Χειμώνα που διοργανώνει ο Δήμος του Κιάτου και για μιά φορά ακόμη , ξετύλιξε κάθε πτυχή της .. Θεατρικής της καρδιάς για χάρη του θερμού κοινού της πόλης .
Ο "Κατά Φαντασίαν Ασθενής" και τα μηνύματά του , δημιούργησαν μια γραμμή επικοινωνίας ανάμεσα σε θεατές και θίασο και αυτή κρατήθηκε ζωντανή και αδιάκοπη, μέσα από γέλιο, χειροκρότημα και επιδοκιμασίες από την αρχή έως το τέλος της παράστασης.
Η "ΑΝΕΜΗ" ευχαριστεί το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Σικυωνίων , "ΜΗΚΩΝΗ" , για τη θερμή φιλοξενία και υποσχόμαστε να επιστρέψουμε με την καινούργια μας δουλειά!



anemi1.blogspot.gr
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Η "ΜΗΚΩΝΗ" φιλοξένησε την "ΑΝΕΜΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator