ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου “Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα…”

0


Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, στο Επιμελητήριο Κορινθίας, το Βιβλιοπωλείο "Κιβωτός" και οι Εκδόσεις "Αρχονταρίκι" πραγματοποίησαν την παρουσίαση του συλλογικού τόμου "Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα…".

Για το βιβλίο μίλησαν ο κ. Ηλίας Λιαμής, Δρ. Θεολογίας, συγγραφέας, ο κ. Δημήτρης Καραβασίλης, Γυμνασιάρχης της Ελληνογαλλικής Σχολής "St. Joseph", η κ. Μαρία Μέξια, Διευθύντρια του Ιστορικού - Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου και ο π. Σπυρίδων Βασιλάκος, Εφημέριος του Ιερού Ναού του Ευαγγελιστού Λουκά Θηβών.

Τι μπορούν να κάνουν οι γονείς σε μια εποχή πολύπλοκη και απαιτητική; Να εξασκηθούν στην έκφραση της αγάπης: να ακούν με αγάπη, να μιλούν με αγάπη, να εκφράζουν την αγάπη, να δρουν με αγάπη!!!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 13, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου “Μιλώντας με τα παιδιά μας για όλα…”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator