Συμπόρευση Πανταζή με Πνευματικό;; - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο γνωστός Κορίνθιος πολιτικός, κυρ-Βασίλης Πανταζής, ομολογουμένως μας έχει συνηθίσει, σε ρηξικέλευθες δηλώσεις που ξεπερνούν παρατάξεις και συμφέροντα!
Η παρρησία του είναι τέτοια  που δεν διστάζει να αναγνωρίσει το έργο του Δημάρχου (κατά του οποίου ηγείται σταυροφορίας) και να φτάσει να δώσει συγχαρητήρια δημοσίως για τα έργα που έχει αφήσει και προτίθεται να περατώσει!
Φίλοι, αυτούς τους πολιτικούς έχομε ανάγκη! 
Credit στον κυρ-Βασίλη! Ας αγνοήσει τις κακές γλώσσες που λένε ότι έσπευσε να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε από την αποχώρηση Σταυρέλη με την σταδιακή του συμπόρευση με τον Αλέκο Πνευματικό!  Το μέλλον θα δείξει!Υ.Γ. Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΙΡΙΚΗ
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 08, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συμπόρευση Πανταζή με Πνευματικό;; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator