Π. ΠΙΤΣΑΚΗΣ: Μετά τις ανακοινώσεις… για τα πανηγύρια, βρήκε τον τρόπο να «εξολοθρεύσει» τους αντιπάλους του !!!

0



Μετά την ανακοίνωση …για τα πανηγύρια (για υπενθύμιση δείτε εδώ) και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δήλωση ότι ο συνδυασμός του θα πάρει το 50% στις εκλογές του επιμελητηρίου αλλιώς θα παραιτηθούν (για υπενθύμιση δείτε εδώ) ο υποψήφιος πρόεδρος για το επιμελητήριο στην Κορινθία Π. Πιτσάκης προχώρησε …σε νέα κατορθώματα!

Αυτή τη φορά έκανε ένσταση στην υποψηφιότητα του ισχυρού αντιπάλου του Σ. Μουρίκη!

Το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα αυτής της ένστασης θα φανεί πολύ σύντομα…

…Έτσι όμως πιστεύει ότι θα «εξολοθρεύσει»τους αντιπάλους του ο Π. Πιτσάκης; Κάνει τώρα …και ενστάσεις στις υποψηφιότητες που ήδη υπάρχουν;

Θα ακολουθήσουν άραγε …και άλλες ενστάσεις; Πραγματικά δεν ξέρουμε τι άλλο να περιμένουμε από τον Πιτσάκη ο οποίος μέχρι τώρα κάνει δηλώσεις που φαίνεται …να μην έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα!

Μήπως επιδιώκει να μείνει μόνος του ως υποψήφιος πρόεδρος στις εκλογές και …τελικά πιάσει εκείνο το 50% που έλεγε; Γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δει τόσο υψηλά ποσοστά ο ίδιος και ο συνδυασμός του!

Θυμηθείτε την δήλωση που έκανε ο Πιτσάκης για το ποσοστό του 50% και το ποσοστό που θα πάρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στις εκλογές ο συνδυασμός του! Μήπως το 50% …ούτε με κιάλια δεν το βλέπει; …Άρα λοιπόν σε αυτή την περίπτωση να θεωρούμε από τώρα δεδομένη την παραίτησή του, τηρώντας φυσικά την δήλωση που έκανε;

ΣΣ. Στις εκλογές θα διαπιστώσει ο Π. Πιτσάκης αλλά και όσοι τον στηρίζουν ότι με …λόγια στον αέρα δεν έρχονται τα «φανταστικά» ποσοστά! Εκτός και αν πιστεύει πραγματικά ο ίδιος ότι θα πάρει 50% οπότε …δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτα άλλο!

Και υπενθυμίζουμε κλείνοντας για σήμερα: Πως μπορεί να πείσει ο Πιτσάκης κάποιον ότι θα κερδίσει τις εκλογές και θα πάρει και 50% ποσοστό στο επιμελητήριο την στιγμή που δεν μπόρεσε ο ίδιος να εκλεγεί ούτε ΑΠΛΟΣ σύμβουλος στις περασμένες εκλογές του συνδυασμού του Β. Νανόπουλου;

Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π. ΠΙΤΣΑΚΗΣ: Μετά τις ανακοινώσεις… για τα πανηγύρια, βρήκε τον τρόπο να «εξολοθρεύσει» τους αντιπάλους του !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator