Αυτοψία στα... μπαζώματα έκανε ο Μητσοτάκης;;;

0



Στην Ελευσίνα βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έσπευσε στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για την κατάσταση που επικρατεί μετά την καταστροφική καταιγίδα.

Συνοδευόμενος από τον τομεάρχη Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ο «γαλάζιος» πρόεδρος μετέβη στη γέφυρα στην Ελευσίνα όπου γίνονταν προσπάθειες να αντληθούν τα ύδατα και να ανοίξει η εθνική οδός.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια ανείπωτη τραγωδία.

«Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τις καταστροφές, τις απώλειες περιουσιών και πάνω απ’ όλα για τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν. Η Πολιτεία πρέπει να σταθεί στο πλευρό των κατοίκων και να τους παράσχει κάθε δυνατή στήριξη» τόνισε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτοψία στα... μπαζώματα έκανε ο Μητσοτάκης;;;"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator