Αφού το είπε ο Πολάκης, ψέματα θα ναι

0Όπως είναι σε όλους μας γνωστό, αν τολμήσει κανείς να δώσει χρήματα σε γιατρό, εκείνος του τα ξαναπετάει στα μούτρα προσβεβλημένος…

Επίσης είναι «κοινό μυστικό», ότι όλες αυτές οι βίλες, τα πολυτελή αυτοκίνητα, τα κότερα κ.λ.π. που ξεφύτρωσαν όταν παίρναμε τα δάνεια, ανήκουν στον χοντροπάγκαλο, γιατί «μόνος του τα έφαγε»…

Αθάνατε Ελληνα, ποτέ σου δεν θα αλλάξεις. Δεν φτάνει που με τις εκλογικές επιλογές σου μας* φορτώνεις στην πλάτη το ένα μπουμπούκι μετά το άλλο (γιατί σου τάζουν διάφορα) παρεξηγιέσαι κιόλας, όταν οι δικοί σου «εκλεκτοί» σου φτύνουν την αλήθεια κατάμουτρα.

*Τα (μνημονιακά και ξενόδουλα) κόμματα εναλλάσσονται στην εξουσία, αλλά η κουτοπονηριά της «σιωπηράς πλειοψηφείας», που τα επιβάλλει και σε εμάς τους υπόλοιπους, παραμένει αναλλοίωτη.

Π. Ρέππας
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 10, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αφού το είπε ο Πολάκης, ψέματα θα ναι"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator