Μαζί το κερδίσαμε...

0



Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Στο Παρίσι θα πάει ο πρωθυπουργός για να παραλάβει το βραβείο Πολιτικού Σθένους.
Με το ίδιο βραβείο μάλιστα στο παρελθόν έχουν τιμηθεί προσωπικότητες, όπως ο Εμανουέλ Μακρόν, η Κριστίν Λαγκάρντ, ο Νικολά Σαρκοζί, η Άνγκελα Μέρκελ.
Μαζί με τις εξέχουσες αυτές "προσωπικότητες" θα είναι πλέον και ο δικός μας.

Και πολύ σωστά.
Να και ένα βραβείο που δίνεται αξιοκρατικά.
Διότι θέλει πολιτικό σθένος, κουράγιο και κάκαλα για να προδώσεις έναν ήδη χιλιοπροδομένο λαό.
Θέλει θάρρος, θράσος και ξετσιπωσιά για να υπογράψεις στους τοκογλύφους πως για πολλά-πολλά χρόνια θα ληστεύεις από τους πολίτες κάθε χρόνο 2,5 με 5 δις παραπάνω απ' την προηγούμενη χρονιά για να τους τα δώσεις.
Θέλει αντοχή, μεράκι κι απατεωνιά για να ονομάσεις τα ψίχουλα που επιστρέφεις από τα κλεμμένα ως "κοινωνικό μέρισμα".
Θέλει φαντασία, όραμα και αγυρτεία για να ονομάζεις "αριστερά" τον εαυτό σου και την συμμορία σου, εφαρμόζοντας την πιό ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη παραπάνω διαθέτει ο δικός μας πρωθυπουργός.
Γιατί λοιπόν να μη φιγουράρει κι αυτός μαζί στην λίστα του συγκεκριμένου βραβείου παρέα μαζί με τα υπόλοιπα σκουπίδια και κατακάθια της σημερινής ανθρωπότητας;
Λιγότερα δηλαδή έκανε αυτός εναντίον του λαού που τον ψήφισε, απ' όσα κάνανε για τους δικούς τους λαούς, αλλά και για την Ευρώπη γενικότερα οι άλλοι;
Άξιος.
Χίλιες φορές άξιος.

Με μιά μικρή ένσταση: ο αφανής δικαιούχος και αποδέκτης αυτού του βραβείου, ή έστω συνδικαιούχος, αποσιωπάται.
Και δεν είναι άλλος απ' τον ελληνικό λαό, απ' όλους εμάς, που με φοβερή αυταπάρνηση, δουλοπρέπεια, ωχαδελφισμό κι ατομικισμό, καταφέραμε να στείλουμε νικητή στο Παρίσι έναν απ' τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες κι εγκληματίες του τόπου.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους μας.
Μαζί το κερδίσαμε!...

"Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Νοεμβρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαζί το κερδίσαμε..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator