Στην Κόρινθο ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Strong Men - ΒΙΝΤΕΟ

0Στην Κόρινθο θα λάβει χώρα ο ημιτελικός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Strong Man, των πιο δυνατών αδρών παγκοσμίως. Στις 11 και 12 Νοεμβρίου οι αθλητές θα διαγωνιστούν σε 5 test τα οποία θα περιλαμβάνουν σπρώξιμο φορτηγού, θα σηκώσουν κορμούς δένδρων κ.α. Ο νικητής θα πρέπει να φτάσει τους 25 πόντους οι οποίοι θα τον στείλουν στον τελικό που θα γίνει στο Μεξικό.
Η Κόρινθος είναι ο προτελευταίος σταθμός του Πρωταθλήματος και οι ιθύνοντες ευελπιστούν να γίνει θεσμός.
Ο Δήμαρχος κ.Αλέξανδρος Πνευματικός ευχαρίστησε το ραδιοτηλεοπτικό κανάλι "ΗΛΕΚΤΡΑ" ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ "ΗΛΕΚΤΡΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΩΣΤΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Κόρινθο ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Strong Men - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator