Ο τέως διευθυντής του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ Θανάσης Μπούμης για τις εξελίξεις με τον ΧΥΤΑ του Ξυλοκάστρου - ΒΙΝΤΕΟ

0- Ποιές οι επιπτώσεις της υπέρμετρης εναπόθεσης σκουπιδιών από το Δήμο Σικυωνίων στον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου; Από την κακή λειτουργία και την υπέρβαση των ποσοτήτων εκτίθεται σε κίνδυνο η υγεία των Ξυλοκαστρινών;

- Η τήρηση των Περιβαλλοντικών όρων και της άδειας λειτουργίας του ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου πρέπει να επιβληθεί από την Κοινωνία, την Πολιτεία, τις Αρμόδιες Κρατικές και Περιφερειακές Υπηρεσίες και τη Δικαιοσύνη.

- Η συνομιλία του Γιώργου Γουγά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΗΛΕΚΤΡΑ με τον πρώην Διευθυντή του Υπουργείου Υποδομών Θανάση Μπούμη.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο τέως διευθυντής του υπουργείου ΠΕΧΩΔΕ Θανάσης Μπούμης για τις εξελίξεις με τον ΧΥΤΑ του Ξυλοκάστρου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator