Το Corinthian Wine Club άνοιξε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τη σεζόν 2017-18

0


Με μια εξαιρετική βραδιά, την οποία τίμησαν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά φίλοι του, το Corinthian Wine Club άνοιξε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου την σεζόν 2017-18. Στο επίκεντρο της βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στο Nostro Mondo βρέθηκε η χώρα του φλαμένγκο, η μυθική Ισπανία των 69 ονομασιών προέλευσης οίνου. Η Ισπανία των Garnacha, Monastrell και Mencia. Η ιβηρική των Viura, Albarino, Verdejo, Txakoli και Godello.

Με οδηγό την Αθηνά Λυμπεροπούλου του www.allaboutwine.gr ταξιδέψαμε από την ξαναμμένη (λόγω δημοψηφίσματος) Βαρκελώνη, στην αυστηρή Μαδρίτη. Από εκεί στην Ανδαλουσία, μετά στο Καντίθ και τέλος στο Λεόν. Δοκιμάσαμε εξέχουσες ποικιλίες, όπως το αφρισμένο “Cuvee”, το δροσερό “Verdeho”, το απαλό “Tempranillo” και το έντονο “Tinto Fino”, πριν μας καθηλώσει το πλούσιο και σαρωτικό Sherry “D.O. Jerez”.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνταξίδεψαν μαζί μας, τον σύλλογο «Τερψιχόρη» για την κουκίδα πολιτισμού με χορογραφίες φλαμένγκο, όπως επίσης και το Nostro Mondo και τους συνεργάτες του για την άψογη διοργάνωση της βραδιάς και την εξυπηρέτηση κατά την διάρκειά της.

Στο λειτουργικό μας η βασική αρχή είναι πως «Κόσμος δεν είναι μόνον η Κορινθία». Πήραμε μια μικρή γνώση από ένα μεγάλο εργαστήρι της οινικής τέχνης και βαπτίσαμε τις αισθήσεις μας σε αρώματα, γεύσεις και χρώματα που δεν είχαμε συναντήσει ξανά, έτσι ώστε πιο ώριμοι να αντιμετωπίσουμε την επόμενη πρόκληση.

Ελπίζουμε πως θα είστε ξανά μαζί μας.

Καλη οινικη χρονιά

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Corinthian Wine Club άνοιξε την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τη σεζόν 2017-18"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator