Δημήτρης Ραψωματιώτης: Η πρώτη μας κίνηση - Το Επιμελητήριο «Σπίτι» του Επιχειρηματία - ΒΙΝΤΕΟ

0
«Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Δημήτρης Ραψωματιώτης: Η πρώτη μας κίνηση : Το Επιμελητήριο «Σπίτι» του Επιχειρηματία


Συνέντευξη στο Super tv, στην εκπομπή «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ» και στον Δημοσιογράφο Δανιήλ Τσαλδάρη, παραχώρησε ο Υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Επικεφαλής του συνδυασμού «Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» κ. Δημήτρης Ραψωματιώτης. Ο Υποψήφιος Πρόεδρος, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην πρώτη κίνηση που θα υλοποιήσει, άμα τη αναλείψει των καθηκόντων του, τον προσεχή Δεκέμβρη. Ο κ. Ραψωματιώτης επεσήμανε ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει στο Επιμελητήριο είναι το αυτονόητο. Το Επιμελητήριο ν' ανοίξει τις πόρτες για όλες τις επιχειρήσεις, να γίνει «το σπίτι του Επιχειρηματία». Να στέλνει την πληροφορία σε όλους τους επιχειρηματίες και χωρίς διακρίσεις. Να πάψει να είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο αξιοποιούν λίγοι.

Δείτε τη δήλωση:

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 03, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημήτρης Ραψωματιώτης: Η πρώτη μας κίνηση - Το Επιμελητήριο «Σπίτι» του Επιχειρηματία - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator