Φωτογραφίες από τα επεισόδια που έστηνε ο ΣΥΡΙΖΑ στις παρελάσεις πριν καταλάβει την εξουσία

0



Θυμάστε αγαπητοί Έλληνες τα επεισόδια που έστηνε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια των παρελάσεων την εποχή που έσχιζε τα μνημόνια;

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν φωτογραφίες από τις μέρες της ντροπής που έζησε η Πατρίδα μας κατά την διάρκεια των παρελάσεων ώστε αναλάβουν την εξουσία οι Συριζαίοι σε συνεργασία με τους "πατριώτες" του Πάνου Καμένου.





Ήταν οι μέρες όπου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ντρόπιαζαν τα Ιερά και τα Όσια του Έθνους στην προσπάθεια τους να πείσουν τους Έλληνες πολίτες ότι έπρεπε να τους δοθεί η εξουσία για να σκίσουν τα μνημόνια, να στείλουν σπίτι της τη Μέρκελ, να επαναφέρουν τον κατώτατο μισθό στα 751€, να καταργήσουν το ΕΝΦΙΑ και να κάνουν την περήφανη διαπραγμάτευση.





Τελικά ο μόνος που κέρδισε από όλη αυτή την ιστορία, ήταν ο Αλέξης Τσίπρας που θρονιάστηκε στο Μαξίμου, ο Πάνος Καμένος που κόβει βόλτες με τα ελικόπτερα του στρατού και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ξελιγούριασαν.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 27, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φωτογραφίες από τα επεισόδια που έστηνε ο ΣΥΡΙΖΑ στις παρελάσεις πριν καταλάβει την εξουσία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator