Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού Κορινθίας συμπαραστέκεται...

0ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού Κορινθίας συμπαραστέκεται στον πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας και τον πρόεδρο του Σωματείου ΔΕΥΑ Μεσσηνίας που καλούνται σε δίκη, την Τρίτη 10 Οκτώβρη 2017.

Η παραπομπή τους σε δίκη γίνεται γιατί στις 27/11/2014 ημέρα Πανελλαδικής Πανεργατικής Απεργίας με θέμα το ασφαλιστικό, συμμετείχαν στην κινητοποίηση που διοργάνωναν τα σωματεία έξω από το κατάστημα "Lidl" στην Καλαμάτα. Εκείνη τη μέρα, που οι εργαζόμενοι βρίσκονταν στο δρόμο διεκδικώντας τα δικαιώματά τους, η συγκεκριμένη πολυεθνική προκλητικά καλούσε σε εγκαίνια με μοναδικό στόχο να σπάσει την απεργία.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης του Εργατικού και Λαϊκού κινήματος συμβαδίζει με τη νέα αντιλαϊκή επίθεση που εξελίσσεται σε βάρος των εργαζομένων από την ΕΕ, την κυβέρνηση και την εργοδοσία.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Θα συνεχίσουμε σταθερά και με μεγαλύτερη επιμονή να δυναμώνουμε τα σωματεία, να παλεύουμε για τις σύγχρονες ανάγκες μας.
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νομού Κορινθίας συμπαραστέκεται..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator