Εκδόθηκε η Απόφαση του ΣτΕ που Αφορά της Υδροδότηση της Κορίνθου - Απέρριψε όλες τις Προσφυγές (βίντεο)

0Ξεχωριστή χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ κ. Αντώνης Καραμανλής ....

Ο λόγος καθαρογράφτηκε και εκδόθηκε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που αφορούσε τις προσφυγές που είχαν γίνει κατά και καιρούς στην υδροδότηση της Κορίνθου.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Αλέξανδρος Πνευματικός επανέλαβε για μια ακόμα φορά πως η Κόρινθος παίρνει το νερό που θα κατέληγε στην θάλασσα και αποφασίστηκε μετά από αγώνα 20 χρόνων πως νόμιμα έρχεται στην Κόρινθο και έστειλε ένα μήνυμα στους κατοίους της περιοχής πως ο δήμος Κορινθίων αυτό που έκανε τόσα χρόνια θα συνεχίζει να κάνει, να διασφαλίζει δηλαδή το φυσικό περιβάλλον και θέλει η Λίμνη να έχει νερό.

Ο κ. Καραμανλής μας ενημέρωσε ακόμα για την ποιότητα του νερού που υδροδοτείται ο Δήμος και όπως συγκεκριμένα είπε καμία περιοχή δεν παίρνει νερό μη πόσιμο.

ΠΗΓΗ - korinthosnews.gr

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εκδόθηκε η Απόφαση του ΣτΕ που Αφορά της Υδροδότηση της Κορίνθου - Απέρριψε όλες τις Προσφυγές (βίντεο)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator