"Η ΜΗΚΩΝΗ" του Δήμου Σικυωνίων διοργανώνει για τρίτη χρονιά τον θεσμό "ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 -18"

0
Το ΝΠΔΔ "Η ΜΗΚΩΝΗ" του Δήμου Σικυωνίων διοργανώνει για τρίτη χρονιά τον θεσμό " ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 -18". Θα πραγματοποιηθεί από τα τέλη Οκτωβρίου 2017 έως τέλη Μαρτίου 2018. Όποια θεατρική ομάδα επιθυμεί να συμμετάσχει να δηλώσει συμμετοχή.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2742021921,
και στο email: mikoni.ds@gmail.com
και στη σελίδα ΜΗΚΩΝΗ στο facebook
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Η ΜΗΚΩΝΗ" του Δήμου Σικυωνίων διοργανώνει για τρίτη χρονιά τον θεσμό "ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017 -18""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator