Ο μεγαλοδημοσιογράφος, ο καφές στα Εξάρχεια και η διαπλοκή που στηρίζει τον «Μεϊμαράκη του ΠΑΣΟΚ»

0




Θέλει ο μεγαλοδημοσιογράφος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ξεκάθαρη θέση που πήρε ο εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου σε ό,τι αφορά τις εκλογές στην Κεντροαριστερά. Από ραδιοφώνου ο κ. Χατζηνικολάου έδειξε ότι νοιάζεται πολύ για τον χώρο αυτό, αν και ουδέποτε ο ίδιος είχε σχέση. Αν θυμόμαστε καλά στην ΟΝΝΕΔ ήταν ή αν δεν μας απατά η μνήμη μας από το 2013 και μετά έγινε ο καλύτερος φίλος του Τσίπρα, του Βαρουφάκη και του Πάνου Καμμένου.

Εν πάση περιπτώσει, δημοσιογράφος είναι και μπορεί να καταγράφει την επικαιρότητα, ακόμη κι αν δεν τον κόφτει. Στην εκπομπή του είπε:

«Όταν έχουν μαζευτεί 10 υποψήφιοι για να κάνουν εντύπωση και να δημιουργήσουν εντύπωση λένε ανοησίες. Το δυστύχημα είναι ότι βλάπτουν το εγχείρημα της επανένωσης του κεντρώου χώρου». Και συνέχισε:

«Ξέρουν ότι δεν θα βρουν στην κάλπη ούτε την ψήφο τους. Καλό θα ήταν ορισμένοι από τους 10 που δεν έχουν κανένα έρεισμα να αποσυρθούν και να απαλλάξουν από την παρουσία τους τη βιτρίνα της παράταξης, που θέλουν να εκπροσωπήσουν».

«Το έχουν κάνει μόνο και μόνο για να μπορούν να διαπραγματευτούν μια βουλευτική έδρα την επόμενη μέρα με τη Φώφη Γεννηματά, όταν θα έχει λήξει η εκλογή και θα έχει κερδίσει», είπε και συνέχισε να αφήνει αιχμές κατά των υπόλοιπων υποψηφίων λέγοντας: «Να πάνε να της πουν ‘’δεν μπορείς να με αφήσεις έξω από την εκλογική λίστα ήμουν υποψήφιος’’».

Τέλος σχολίασε πως κάποιοι μπορεί να μην εξασφαλίσουν καν θέση τελικά στα ψηφοδέλτια.

Ο κ. Χατζηνικολάου με απλά λόγια προδιέγραψε το εκλογικό αποτέλεσμα και έβγαλε νικήτρια την Φώφη. Και αφού το… real γκάλοπ έβγαλε τον νικητή συστήνει στους άλλους υποψήφιους ακόμη και να αποχωρήσουν για να… περάσει η μεγάλη στρατηλάτισσα. Γιατί να κάνουν εκλογές αφού η Φώφη, κατά τον εκδότη, είναι σίγουρη νικήτρια; Είναι προφανές ότι ο δημοσιογράφος έχει επηρεαστεί από τον… αέρα της περιοχής των Εξαρχείων. Δεν είναι και λίγο να φεύγεις τα πρωϊνά από την Εκάλη για να κατέβεις στη Χ. Τρικούπη να πιεις τον καφέ σου. Επίσης, να τονίσουμε ότι οι μόνοι που στηρίζουν με τόση ζέση την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, την πρόεδρο που δεν μπορεί να πάει την Κεντροαριστερά πάνω από 6%, είναι ο Χατζηνικολάου και… ο ΣΥΡΙΖΑ. Τυχαίο; Δε νομίζουμε.

Είναι όμως τόσο σίγουροι για τη νίκη της Φώφης που αν παίξετε στοίχημα με βάση τις προβλέψεις τους τότε… στον κουβά θα πάτε. Και ο δημοσιογράφος και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβαλαν όλα τα λεφτά τους στον Μεϊμαράκη; Δείτε που είναι ο Βαγγέλας τώρα και που θα καταλήξει και η Γεννηματά. Γιατί όταν σε στηρίζει η διαπλοκή κάποια στιγμή το καταλαβαίνει κι ο κόσμος. Κι αντιδρά καταλλήλως.

Να θυμίσουμε τέλος ότι το Antinews είχε αποκαλύψει το παρασκήνιο με τον μεγαλοδημοσιογράφο και τον «Μεϊμαράκη του ΠΑΣΟΚ». Μόνοι τους πλέον αποκαλύπτονται. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο μεγαλοδημοσιογράφος, ο καφές στα Εξάρχεια και η διαπλοκή που στηρίζει τον «Μεϊμαράκη του ΠΑΣΟΚ»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator