Οι πλειστηριασμοί, τα «λαμόγια» και τα συμφέροντα πλουσίων

0
H καταγγελία των συμβολαιογράφων είναι πολύ σοβαρή και χρήζει εισαγγελικής παρέμβασης. Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ αυτούς συλλογικότητες μπλοκάρουν πλειστηριασμούς όχι φτωχών πολιτών ή που να αφορούν πρώτη κατοικία. Αλλά υποθέσεις που σχετίζονται με πάμπλουτους οι οποίοι έτσι γλιτώνουν και κανείς δεν τους αγγίζει.

Οι συμβολαιογράφοι αναφέρουν ότι αυτό έχει γίνει πολλές φορές και πρόσφατα ματαιώθηκαν άλλοι 2 πλειστηριασμοί: στο Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου για κατοικία στο Δήμο Παλαιού Ψυχικού, ιδιοκτησίας γόνου οικογένειας βιομηχάνων, για οφειλές άνω του 1,2 εκατ. ευρώ και για ακίνητα στο Ρουφ ιδιοκτησίας επιχειρηματία, για οφειλές άνω των 2 εκατ. ευρώ. Στην τελευταία περίπτωση ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος σημειώνει ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε εκδώσει ομολογιακό δάνειο.

Και καταλήγουν: Εφεξής, κάθε Τετάρτη, ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου θα εκδίδει ανακοίνωση για το ποιοι πλειστηριασμοί θα ματαιώνονται από τη δράση των συμπολιτών μας που αυτοαποκαλούνται «συλλογικότητες» καθώς και τα ποσά που οφείλουν οι αναξιοπαθούντες οφειλέτες-συμπολίτες μας που χρήζουν προστασίας.

Θα ξεμπροστιάζει δηλαδή όσους προσπαθούν να μπλοκάρουν τους πλειστηριασμούς, έτσι για να ξέρουμε ποιοι την γλιτώνουν και ποιοι όχι.

Να θυμίσουμε ότι στα περισσότερα επεισόδια πρωτοστατούν ανθρώπου που συνδέονται με την Ζ. Κωνσταντοπούλου αλλά και με τη ΛΑΕ. Συγκεκριμένοι περίεργοι τύποι που λες και δεν έχουν καμιά δουλειά να κάνουν, εμφανίζονται σε όλα τα Ειρηνοδικεία της χώρας και κάνουν επεισόδια. Σαν κι αυτόν τον τύπο από την Κρήτη που ήταν πρώτος στους τσαμπουκάδες και αποδείχθηκε εγκέφαλος της απαγωγής Λεμπιδάκη.

Θα πρέπει, λοιπόν, κάποιοι δικαστές και η κυβέρνηση, να ασχοληθούν με τα... λαμόγια που το παίζουν αγωνιστές και τελικά εξυπηρετούν τα συμφέροντα πλουσίων που δεν πληρώνουν και μια ζωή την γλιτώνουν.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι πλειστηριασμοί, τα «λαμόγια» και τα συμφέροντα πλουσίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator