ΝΑΙ στην αλλαγή φύλλου χάρη στις ψήφους των ΑΝΕΛ !!!

0Χάρη στις ψήφους των βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ο Μήτσος θα μπορεί να γίνει Ευλαμπία από τα 15 του….

Στη ρουλέτα φαίνεται να έπαιξαν τη ψήφο τους οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. και τους βγήκε...... ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟ. 

Έτσι τα 15χρόνα που δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν ανάληψη ένα ευρώ από το λογαριασμό τους στη τράπεζα και απαγορεύεται να αγοράσουν μια μπύρα από το περίπτερο, αποκτούν το δικαίωμα να αλλάζουν φύλλο!

Οι βουλευτές των ΑΝΕΛ που έσκιζαν τα μνημόνια και κατέληξαν να είναι στα γόνατα Σόιμπλε, τώρα καλούνται  να εξηγήσουν στα παιδιά τους και κυρίως στους ψηφοφόρους τους, τι έγινε και άλλαξαν γνώμη.

Δημοσίευση: Οκτωβρίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΑΙ στην αλλαγή φύλλου χάρη στις ψήφους των ΑΝΕΛ !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator