ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: 5 νέες συμμετοχές υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της ΔΕΠ

0Ο συνδυασμός Δύναμη Επιχειρηματικής Προόδου (ΔΕΠ ) ενισχύεται συνεχώς καθώς νέα δυνατά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου ενσωματώνονται στο ψηφοδέλτιο της. Θετικά είναι τα μηνύματα για την ΔΕΠ ως προς τα αποτελέσματα των εκλογών της 10ης Δεκεμβρίου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επιμελητήριο Κορινθίας κος Σωτήρης Μουρίκης βρίσκεται συνεχώς σε επαφές με επιχειρηματίες από όλους τους κλάδους στην Κορινθία.  Ενημερώνει για τις θέσεις του συνδυασμού του αλλά και ακούει προσεκτικά όλα όσα έχουν να του πουν οι ίδιοι οι επιχειρηματίες. Τις δυσκολίες τους , τις αγωνίες τους και τις επιδιώξεις τους. Ο κος Μουρίκης δείχνει ότι αληθινά αφουγκράζεται τα προβλήματα του κάθε επιχειρηματία και όχι μόνο και μέσω του Επιμελητηρίου στοχεύει να τους στηρίξει όλους χωρίς διακρίσεις αλλά και να πραγματοποιήσει τις απαραίτητες  ενέργειες για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Αυτό που ζητά είναι να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές από τους ψηφοφόρους ώστε το νέο προεδρείο να έχει ισχυρή φωνή.


Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: 5 νέες συμμετοχές υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο της ΔΕΠ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator