ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Παπανικολάου: "Η απίστευτη ιστορία του θεού Διόνυσου, Πώς ήρθε το αμπέλι στη γη"

0Σας προσκαλούμε το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου στις 12.00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο

ΚΟΥΚΙΔΑ (Αποστόλου Παύλου 64, Κόρινθος)

για την Παρουσίαση - Αφήγηση του βιβλίου της Μαρίας Παπανικολάου

"Η απίστευτη ιστορία του θεού Διόνυσου, Πώς ήρθε το αμπέλι στη γη".

Η Μαρία θα αφηγηθεί με τον μοναδικό της τρόπο τον μύθο του θεού Διόνυσου, του θεού του κρασιού, που γεννήθηκε δυο φορές, καταδιώχθηκε και φυγαδεύτηκε σε ένα κυκλαδίτικο νησί, όπου των μεγάλωσαν οι νύμφες και ταξίδεψε στα πέρατα του κόσμου, μαθαίνοντας στους ανθρώπους να καλλιεργούν το αμπέλι και να παράγουν κρασί.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δημοσίευση: Οκτωβρίου 17, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παρουσίαση βιβλίου της Μαρίας Παπανικολάου: "Η απίστευτη ιστορία του θεού Διόνυσου, Πώς ήρθε το αμπέλι στη γη""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator