Δείτε τον Νίκο Φίλη να... ψέλνει σε βάφτιση !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο πρώην υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης βρέθηκε την περασμένη Κυριακή καλεσμένος σε βάπτιση που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη Αθηνών.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε σε αντιπαράθεση με την ηγεσία της Εκκλησίας πριν λίγο καιρό εκδήλωσε στους ιερείς την επιθυμία  να σταθεί δίπλα τους και να ψάλει μαζί τους το «Όσοι εις Χριστόν εβαπτίσθητε, Χριστόν ενεδύσασθε» αιφνιδιάζοντας τους καλεσμένους που δεν περίμεναν να δουν τον πρώην υπουργό σε ρόλο ψάλτη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Φίλης εθεάθη να ψέλνει. Το είχε κάνει και τον Ιούνιο σε γάμο δημοσιογράφου της Αυγής όταν με το Ιερό Ευαγγέλιο στο χέρι έψελνε στην Εκκλησία.

Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δείτε τον Νίκο Φίλη να... ψέλνει σε βάφτιση !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator