Σημαντική συνεργασία Πιτσάκη με το Δήμο Βέλου

0Πρωτόκολλο συνεργασίας υπέγραψαν χθές 14.09.2017 ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του νομικού προσώπου «ΑΝΕΛΙΞΗ» κ.Ανδρέας Σιάχος και ο εκπρόσωπος της εταιρείας "Ι ΚΤΕΟ ΠΙΤΣΑΚΗΣ" κ.Παναγιώτης Πιτσάκης.με κοινό σκοπό και όφελος την εξυπηρέτηση των χρηστών των υπηρεσιών των παιδικών σταθμών και των υπηρεσιών του ΚΤΕΟ.

Ειδικότερα το ΚΤΕΟ Πιτσάκης προσέφερε στις οικογένειες των παιδικών σταθμών «ΑΝΕΛΙΞΗ» την κάρτα bonus KTEO Πιτσάκης με όλα τα εκπτωτικά οφέλη.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σημαντική συνεργασία Πιτσάκη με το Δήμο Βέλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator