Ο πλανήτης τιμά τη μνήμη της Κάλλας... στην Ελλάδα σιωπή

0Με απόλυτη σιωπή, εντός Ελλάδας, σημαδεύτηκαν τα 40 χρόνια χωρίς την παγκοσμίου φήμης Ελληνίδα ντίβα, την Μαρία Κάλλας.

Σε όλο τον κόσμο, άρθρα επί άρθρων στον Τύπο αλλά και εκδηλώσεις τίμησαν την μεγάλη ντίβα της όπερας, την γνωστότερη Ελληνίδα στον πλανήτη.

Στο Παρίσι, με αφορμή τα 40 χρόνια από τον θάνατό της, έχει στηθεί μια τεράστια έκθεση με δρώμενα στον Σηκουάνα, η οποία δίνει έμφαση στην ανθρώπινη πλευρά της προσωπικότητάς της.

Ο διοργανωτής της έκθεσης  Tom Volf δήλωσε ότι φιλοδοξία του είναι «η Κάλλας να παρουσιάσει στο πλατύ κοινό την Κάλλας»: πράγματι, η διάσημη ντίβα ακολουθεί κυριολεκτικά τον θεατή στη επίσκεψή του, με βίντεο, φωτογραφίες, αφίσες, εξώφυλλα σε περιοδικά κλπ, αλλά κυρίως με τη φωνή της.

Με τα ακουστικά του, ο θεατής θα έχει την ευκαιρία να ακούσει την Μαρία Κάλλας να απαντά σε συνέντευξή της με τον Βισκόντι, να μιλάει κατεβαίνοντας τις σκάλες ενός αεροπλάνου ή να απευθύνεται σε νεαρούς μουσικούς σε μια master class του Juilliard School της Νέας Υόρκης, στη δεκαετία του 1970.
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 18, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο πλανήτης τιμά τη μνήμη της Κάλλας... στην Ελλάδα σιωπή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator