Σιγά μην περάσει η πετρελαιοκηλίδα τους χοντρόπετσους καρεκλοκένταυρους της αριστεράς

0Η απόλυτη ξεφτίλα της κυβέρνησης, η γύμνια της και η παντελής ανικανότητά της αποκαλύφθηκαν μέσα στο μαύρο της πετρελαιοκηλίδας. Οι τεράστιες ευθύνες της για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό δεν μπορούν να κρυφτούν ούτε κι από ένα φύλλο συκής.

Όμως, αυτό που έγινε από το πρωί δεν έχει προηγούμενο. Όλος ο κόσμος είδε την ανικανότητα του κ. Κουρουμπλή στη διαχείριση της κρίσης, εκτός από το Μαξίμου. Ο υπουργός Ναυτιλίας έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού αλλά στη συνέχεια την πήρε πίσω λέγοντας ότι είναι… λογοπαίγνιο. Μετά τα γύρισε πάλι λέγοντας ότι η παραίτησή του είναι όλες τις ημέρες στη διάθεση του Τσίπρα και άλλα τέτοια αστεία που δείχνουν ότι ένας ακόμη υπουργός ήθελε να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο αλλά τελικά δεν το κατάφερε ή δεν ήθελε.

Ο Κουρουμπλής έκανε ταξιδάκια και δηλώσεις στο Λονδίνο αντί να βρίσκεται σε ένα κέντρο συντονισμού προκειμένου να μην πάρει διαστάσεις η πετρελαιοκηλίδα. Όταν κατάλαβε το μέγεθος της πραγματικής τραγωδίας τότε έσπευσε να κινητοποιηθεί. Ήταν όμως αργά. Κι αντί να αναλάβει τις ευθύνες του έριξε το φταίξιμο για την περιβαλλοντική καταστροφή στα... θαλάσσια ρεύματα. Μιλάμε για απίστευτο θράσος και ανευθυνότητα.

Βεβαίως, στο Μαξίμου δηλώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον υπουργό και βεβαίως δεν τον… παραιτούν. Γιατί να το κάνουν άλλωστε; Μήπως και ο ίδιος ο Τσίπρας δεν έβλεπε την Αττική να καίγεται κάνοντας ηλιοθεραπεία; Γιατί και ο Κουρουμπλής να μην ακολουθήσει το λαμπρό παράδειγμα του αργόσχολου και άχρηστου πρωθυπουργού του;

Η υπόθεση της μόλυνσης του Σαρωνικού βρομάει από παντού. Κυρίως όμως ξεγυμνώνει απόλυτα την κυβερνητική ανικανότητα. Και αν υπήρχε φιλότιμο θα είχαν παραιτηθεί όλοι. Αλλά σιγά μην περάσει η πετρελαιοκηλίδα τους χοντρόπετσους καρεκλοκένταυρους της αριστεράς.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σιγά μην περάσει η πετρελαιοκηλίδα τους χοντρόπετσους καρεκλοκένταυρους της αριστεράς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator