ΤΙ ΚΗΛΙΔΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΘΑΝΑΣΗ;;; «Πήγα και έκανα μπάνια στη Βούλα. Δεν είδα καμία κηλίδα…»

0Του Αντώνη Ι. Αντωνόπουλου

Την δική του οπτική για την υπόθεση με την πετρελαιοκηλίδα αλλά και τις πολιτικές ευθύνες στη διαχείριση της κρίσης κατέθεσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Να κάνουμε κριτική στον υπουργό ναυτιλίας. Να κάνουμε. Αλλά για πέστε μου, είναι περίεργο ή όχι ένα πλοίο στη ράδα να βυθίζεται;”

Δεν σταμάτησε όμως εκεί και πήγε ένα βήμα παραπέρα, καταθέτοντας τη δική του προσωπική εμπειρία: “Και να σας πω ότι σήμερα, επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου, πήγα και έκανα μπάνια στη Βούλα. Δεν είδα καμία κηλίδα…”!
Δημοσίευση: Σεπτεμβρίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΙ ΚΗΛΙΔΑ ΕΨΑΧΝΕΣ ΘΑΝΑΣΗ;;; «Πήγα και έκανα μπάνια στη Βούλα. Δεν είδα καμία κηλίδα…»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator